vineri, 29 ianuarie 2010

Capitolul 12 Partea 2

Jason povesteste:




Stiti voi ca lucrurile bune nu dureaza decat foarte putin. Ei bine si eu sunt in aceeasi situatie. Sarutul administrat de catre Jordin ma facu sa ametesc de confuzie, iar in acest moment nu prea stiu decat ca a vrut neaparat s-o dea jos pe Angelina de pe mine.

Dupa cateva secunde in care Jordin m-a sarutat simplu si foarte ciudat Nelly a venit ca o furtuna si a stricat momentul tragand-o pe Jordin de bluza pana cand aceasta ceda si isi dezlipi buzele de ale mele cu ochii inchisi. Nelly o tara apoi pana afara unde nu prea stiu ce s-a intamplat doar cat am auzt-o pe Nelly tipand la biata Jordin.

Toata lumea din cantina se uita la mine ca si la un extraterestru aparut din senin acolo si din lipsa de idei am iesit si eu afara cu Josh pe urmele mele.



Ajuns afara impreuna cu Josh m-am apropiat de Nelly care tipa intr-o veselie la Jordin care facea acelasi lucru. In momentul in care am ajuns langa ele au tacut subit din gura asteptand sa zic si eu ceva, insa norocul meu a fost cu Josh care, prin felul lui mai ciudat, s-a dus langa Nelly si a prins-o de umeri spunandu-i:

-Nu inteleg de ce te stresezi in halul asta? Fata n-a facut decat sa-l scape de tarfa scolii.

In acel moment rabufni Nelly:

-Tocmai ea sa-l scape? Tipa ea. Dar el e din ceara sau ce are? Crezi ca tin neaparat ca toata scoala sa stie ca Jordin l-a scapat pe blegu’ de prieten al tau de tarfa aia? Tipa in timp ce arata cu mana spre mine.

-Asculta Nelly. Am spus calm. Imi cer scuze chiar daca nu eu am pus-o sa faca ce a facut si te rog sa nu mai tipi.

Se uita la mine zici ca eram unul care a pocnit-o in cap apoi spuse si ea calm cu un oftat:

-Bine. Treaba voastra. Spuse intorcandu-se si pornind singura spre masina ei aprinzandu-si o tigara.

Josh fugi repede dupa ea, iar eu am ramas singur cu Jordin.



Imi zambi trist cand m-am uitat la ea apoi isi puse gluga in cap, isi baga mainile in buzunare si se indrepta incet spre prima banca din curte pe care se aseza si statu singura fara sa priveasca decat in jos. Mi-a fost greu sa nu ma duc s-o iau in brate insa nu prea imi permit o apropiere si mai mare. A facut o greseala mai devreme si sper sa-si dea si ea seama ca n-a rezolvat nimic cu sarutul.



Restul orelor am fost privit de toti foarte ciudat de parca eu as fi fost acela care a sarutat-o nu ea pe mine, insa am observat ca in pauze Jordin mergea cu gluga pe cap si cu el plecat fara sa vorbeasca cu nimeni nici macar cu Nelly.

Nici Josh n-a prea schimbat o vorba cu mine ci doar cu Nelly care, saracuta, era foarte ranita. O egoista si jumatate.



In drum spre casa Josh veni cu mine insa nu a discutat deloc cu mine probabil pentru ca nu era curios de ce cred eu. Cu Nelly care ma detesta nu cred ca prietenia noastra va mai continua mult. Imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici, dar daca Jordin statea unde era nu s-ar fi intamplat nimic din toate astea. Nu zic ca dau vina pe ea, insa ar fi trebuit sa se gandeasca si nu, nu sunt deloc suparat pe ea.



L-am lasat pe Josh acasa si mi-am parcat masina in garajul de la subsol apoi am urcat in camera mea. Norocul meu a fost ca nimeni nu era acasa. Am stat o vreme privind peretii si diversele obiecte din camera mea gandindu-ma. Nu stiu ce va fi la noapte insa stiu sigur ca Jordin va mai veni.

Din lipsa de ocupatie m-am asezat la birou si mi-am descis caietul cu schite unde, pe ultima pagina, a facut un desen cu Jordin in timp ce se apropia de mine in cantina c privirea aceea de gheata. Dupa 2 ore de retusuri si completari am terminat desenul si am inchis caietul apoi l-am pus pe raft alaturi de restul de 2 caiete cu schite mai vechi.



Simteam nevoia urgenta sa fumez vreo cateva tigari asa ca nu am ezitat. Mi-am luat pachetul cu tigari si bricheta apoi am iesit pe scarile laterale unde am fumat 2 tigari gandindu-ma incontinuu la Jordin. Fata asta mi-a acaparat toate gandurile si nu am loc pentru nimic altceva, dar nu este un lucru rau ci unul bun. Macar am la ce ma gandi.



Imi era foame, dar nu aveam pofta decat de prajiturile lui Jordin. As putea s-o rog sa-mi aduca ea de mancare, dar ar suna deplasat. Nu sunt nici bolnav si nici handicapat asa ca ar suna sigur deplasat.



Tata veni acasa pe la ora 17:00 si ma gasise stand la masa din bucatarie. Beam o cafea tare si fierbinte neindulcita. Vazand ca nu sunt in apele mele m-a intrebat asezandu-se la masa langa mine:

-Ce ai patit. Iar nu poti sa dormi?

-Nu. Pot sa dorm si inca foarte bine doar ca ma gandesc la…testul de maine. Am mintit fara scrupule.

Ma privi nedumerit stiind ca nu pentru asta sunt abatut, dar nu intra in detalii pe tema asta. Am povestit in rest despre munca lui si depre alte aiureli. Mama era plecat cu clasa ei de balet pentru cateva zile asa ca va trebui sa supravietuim amandoi impreuna.



In adancul gandurilor mele apare ora la care vine Jordin si discutia pe care o s-o purtam daca vom purta una.

Vom afla mai tarziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu