miercuri, 3 februarie 2010

Capitolul 14 Partea 1

Capitolul 14


Jordin povesteste:



“Ceas stupid si idiot!” imi spun nervoasa atunci cand ceasul suna la 05:30 dimineata. Jason pipaie prin intuneric dupa el si il opreste apoi aprinde lumina. Nu vreau sa deschid ochii pentru ca nu vreau nici sa ma trezesc, dar nu prea am ce face. Trebuie sa ma trezesc daca nu vreau ca Nelly sa afle de mine si de Jason. Stiu ca ma priveste chiar daca am ochii inshisi. Imi da drumul incet la mana si apoi se ridica din pat. Cand deschid ochii constat ca s-a asezat pe canapea si inca ma priveste.M-am ridicat si eu si mi-am scos periuta de dinti din geanta apoi am intrat la baie in timp ce Jason imi analiza fiecare miscare.

Dupa ce mi-am periat bine de tot dintii mi-am pus periuta langa chiuveta ca sa ma pot spala pe fata. Am iesit fulger din baie cand mi-am dat seama ca am sa intarzii si mi-am luat hanoracul de pe canapea de langa Jason apoi i-am inmanat cutia cu prajituri si i-am zambit. A zambit si el apoi m-am indreptat grabita spre geam ca sa fiu acasa cand apare Nelly.



Era cu putin trecut de 6, iar Nelly numai nu aparea. Chiar cand am vrut sa ies din camera doua degete tremurande bat slab in geam. “In sfarsit!” mi-am spus. Am deschis geamul, iar ea a intrat tremurand de frig.

-Cum a fost? Am intrebat curioasa si amuzata de halul in care a ajuns.

-Foarte fain, mai ales partea in care a trebuit sa ma catar pe ghirlanda de pe marginea casei in intuneric ca sa ajung pe balconul lui (Josh sta la casa). Spuse ea razand si tremurand.

Am dat aprobator din cap gandindu-ma ca lui Nelly nici macar nu-I trece prin cap ca eu imi petrec noptile in patul lui Jason.

Am luat amandoua micul dejun pe la 06:30 la ora la care nici macar tata nu s-a trezit si am iesit din casa imediat ce au plecat el si Taylor. Ca sa fie dimineata perfecta m-am impiedicat de prag, iar Nelly s-a prapadit de ras. I-am scos limba apoi mi-am continuat drumul spre lift cu ea pe urmele mele.



Nelly a parcat din nou langa masina lui Jason si a topait fericita in pantalonii ei extra stramti ca sa se linga, din nou in ultimele 3 ore, cu Josh care parca era drogat de imaginea pantalonilor ei stramti. Jason merge spre intrare vizibil scarbit, iar eu abia coborand din masina m-a apucat rasul imediat ce i-am vazut schimonosirea fetei.

Mi-am croit drum spre intrare sub privirile atente a intregii scoli (si Jason este privit la fel) din cauza scenei cu sarutul de ieri. Chiar cand am intrat in laboratorul de chimie mi-am adus aminte de periuta mea de dinti. Am lasat-o fara sa vreau langa chiuveta lui. Nu cred ca este o problema mare, insa tot nu-mi vine sa cred ca am putut uita de saraca periuta in halul asta. Este numai vina lui Nelly cu plecatul ei la Josh pe timp de noapte.

Restul zilei a trecut repede daca omit privirile pline de curiozitate a tuturor celor care treceau pe langa mine si se strambau sugestiv imitand sarutul de ieri, dar mai amuzant. Nu aveam puterea sa rad cu ei pentru ca daca as fi ras cu ei dupa 5 minute as fi inceput sa tip asa ca singura solutie pe care o aveam era sa-mi pun gluga si sa privesc doar in jos.



La pranz nimic nou in afara de vesnicul Chester care nici macar dupa faza de ieri nu ma lasa sa respir linistita. Imi venea sa-l pocnesc cu prima ocazie, dar nu vreau probleme. Un lucru haios pe care l-am observat este ca Jason sta la masa lui cu cutia de prajturi in fata savurandu-le un cate unda, iar Josh, care a facut un sacrificiu inimaginabil si a mers sa stea cu el si nu cu Nelly, se holba la el si la ce mananca. Banuiesc ca a recunoscut cutia pentru ca si Nelly isi aduce portia de prajituri la scoala, la fel si eu. Sper totusi ca Jason sa gaseasca o scuza plauzibila pentru cutia cu prajituri.

-Vrei sa iesi cu mine? Imi intrerupse Chester sirul gandurilor.

Mi-am ridicat privirea din carte si i-am raspuns:

-Nu.

-De ce? Insista el.

-Pentru ca ma inervezi.

Nu-mi face deloc placere sa il dezamagesc pe Chester, insa nu as putea niciodata sa ies cu el pentru simplul fapt ca stie sa ma inerveze non-stop. In 20 de minute as tipa. Se intoarse trist si pleca spre masa jucatorilor de fotbal unde sta si fratele lui. Nelly ma privi furioasa si dezaprobatoare, dar am decis sa n-o bag in seama.



Pe drumul spre casa, dupa 15 minute in care am tot pornit, dar Nelly si Josh nu se puteau dezlipi unul de altul chiar daca dupa aproximativ o ora se vor vedea din nou, Nelly ma intreba:

-De ce nu ai acceptat sa iesi cu Chester?

-Pentru ca nu-mi place de el. Si e enervant.

-Eu as fi iesit imediat cu el.

-Vorbeste fata cu prieten.

-Ha ha. Rase fals.

Nu poate sa vorbeasca asa pentru ca nu va fi niciodata nevoita sa iasa cu unul ca el doar pentru a-I multumi pe ceilalti.


Acasa n-am facut mare lucru, doar temele si mancare, lucru fara de care nu ma pot relaxa. Abia astept sa-mi recuperez periuta de dinti din baia lui Jason si sper sa nu se supere cand o s-o observe acolo.

Nu mai este mult pana cand voi merge la Jason asa ca ma pregatesc sa fac niste prajituri delicioase. Nu stiu inca reteta, dar o gasesc repede. Nelly ma tot bate la cap cu hainele pe care vrea sa le imbrace pentru a fi sexy pentru Josh. Ma inebuneste fata asta.

Asta e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu