joi, 4 februarie 2010

Capitolul 15 Partea 1

Capitolul 15


Jordin povesteste:



Nelly plecase deja asa ca am avut drum liber spre camera lui Jason. Am verificat pentru a mia oara daca tata si Taylor sunt in camera lor si am incuiat usa de la camera noastra sa fiu suta la suta sigura ca nu ne prinde nimeni.



Fereastra de la camera lui Jason era inchisa asa ca a trebuit sa bat in geam pentru a putea intra. A aparut la geam cu parul ravasit artistic ca de fiecare data si mi-a dat drumul. Eram rosie si rece la fata, insa dupa ce mi-a dat jos gluga incet privindu-ma atent mi-a sarutat obrazul stand cu buzele lui calde si moi. Nu m-am asteptat la asta, insa nici nu am dus-o mai departe. Am lasat-o asa cum vrea el, iar daca asta presupune doar un simplu sarut pe obraz atunci asa sa fie.

Mi-am pus ghiozdanul langa canapea ca de obicei apoi mi-am luat cartea din bibleoteca si m-am asezat. Jason a luat iPod-ul de pe birou si mi l-a intins spunand:

-Am pus o melodie noua. Sper sa-ti placa.

Am luat iPod-ul si l-am pornit. Prima melodie era cea noua asa ca i-am dat play. Melodia era cantata de Emily Osment si Mitchel Musso si se numea “If I didn’t have you”. Era interesanta, iar versurile sugerau ceva anume, insa nu prea stiam ce. M-am uitat la Jason care statea pe pat cu ochii in caietul cu schite si zambea. Imi ramanea doar sa cred ca ori melodia sugereaza ceva anume ori vrea doar sa faca misto din mine. Accept prima varianta si imi ramane sa aflu ce anume sugereaza, iar melodia sugereaza ca el nu ar avea nimic daca nu m-ar avea pe mine.

Interesant mod de a-mi arata cat de mult tine la mine. M-am ridicat si m-am dus sa ma asez langa el. L-am privit in ochi si l-am intrebat:

-Fi sincer. Melodia sugereaza sau nu ceva?

S-a uitat andanc in ochii mei si a zambit. Nu a raspuns ci m-a lasat sa ma intreb la nesfarstit ce inseamna mai exact acea melodie. M-am strambat la el zambind si mi-am reocupat locul de pe canapea in timp ce el schita in continuare.



Pe la ora 00:00 am simtit cum pleoapele imi cedeaza si ochii mi se inchid de atata oboseala adunata de peste zi. Atunci cand am vrut sa ma duc la baie mi-am adus aminte de periuta mea de dinti care era inca, presupun, in baia lui Jason (sper). M-am ridicat si am intrat in baie fara sa ma uit la Jason pe care il simteam cum ma priveste curios. In baie mi-am aruncat privirea peste tot dupa periuta pana ce am zarit-o in suport alaturi de cea a lui Jason. In acel moment, la propriu, mi-a picat fata, dar mi-am revenit destul cat sa ma duc s-o folosesc.

Am iesit din baie inca socata, daca pot sa spun asa, in timp ce Jason a intrat dupa mine.

In timp ce el era in baie m-am asezat pe partea mea de pat asteptandu-l pe Jason sa vina sa dormim, insa somnul mi-a sarit imediat ce pe fereastra lui Jason, uitata intre-deschisa sari Josh vesel si grabit.



Inima mi s-a oprit pentru o secunda in care am crezut ca am sa lesin de groaza. Privirea lui Josh s-a plimbat prin toata camera pana ce s-a oprit asupra mea speriata si plina de curiozitate. Eu stateam nemiscata privindu-l. Parca trebuia sa fie cu Nelly. Sau nu. Nu cred ca Nelly m-a pacalit la cat de mult il adora pe Josh.

Jason a iesit inca zambind din baie, insa cand l-a zarit pe Josh in mijlocul camerei holbandu-se la mine si eu la el zambetul I s-a transformat intr-o linie dura si curioasa.

-Ce face ea aici? A spart Josh tacerea.

Eu il priveam pe Jason intrebatoare, iar el se uita la mine la fel.

-Dar tu ce faci aici? A intrebat Jason.

-Nu schimba subiectul ca o chem pe Nelly. Ma asteapta in masina.

Dura amenintare. M-a facut sa izbucnesc intr-un ras isteric si ciudat. Jason ma privea fara sa stie ce sa mai creada.

-Daca o chemi pe Nelly eu sigur am sa lesin. Nu stiu sigur daca de spaima sau daca de ras.

Jason a inceput si el sa rada, iar bietul Josh nu mai stia ce sa spuna.

-Promite-ne ca nu-I spui lui Nelly ca Jordin este aici si nu-ti facem nimic. L-a amenintat Jason.

-Promit. A raspuns Josh amuzat.

-Dar tot nu ne-ai spus de ce ai venit. Am spus eu.

-Am venit dupa … restul propozitiei i-a spus-o la ureche lui Jason, iar Jason a inceput sa rada si sa scotoceasca printr-un seratar al biroului dupa ceva.

Dupa cateva minute de scotoceli a scos o cutie pe care a deschis-o si a scos de acolo o rola de bacnote de 1 dolar legate cu un elastic si I le-a dat lui Josh care era rosu de rusine.

-Mersi mult si promit ca Nelly n-o sa afle despre asta atata timp cat nici Nelly nu afla ca eu am fost aici.

-Deci nu este cu tine mincinos mic ce esti. A spus razand Jason.

-Nu. A spus rusinat Josh.

-Dar nu este la tine? Am intrebat eu.

-Ba da, dar stie ca m-am dus la magazin dupa…Dar aveam nevoie de bani pentru asta.

… inseamna probabil ceva indispensabil, dar nu sunt curioasa ce anume.



A plecat la fel de repede cum a venit, iar eu si Jason am ramas din nou singuri. Dupa cateva minute am izbucnit amandoi in ras facand incontinuu misto de bietul Josh.

Cred ca a ramas socat si nu cred ca-I spune ceva lui Nelly din moment ce Nelly nu stie de banii pe care I i-a dat Jason.

Am suferit 2 socuri. Imaginati-va voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu